KEFO - Magma

Niet op voorraad

De perfecte hitteregulatie met de KEFO Magma Heat Management Tool

Traditioneel gezien vul je normaal gesproken je tabakskop met tabak, dekt deze af met aluminiumfolie, prikt er gaatjes in, legt er hete kolen op en geniet van je rooksessie. Deze traditionele manier is echter best lastig om goed te leren beheersen. Tabak kan verbranden, waardoor je scherpe rook krijgt. Ook loop je het risico dat de kooltjes vallen met alle gevolgen van dien. Men is daarom op zoek gegaan naar alternatieven.

Heat management tool

De heat management tool is de innovatie die het resultaat is van de zoektocht naar alternatieven. Het ziet eruit als een soort steelpannetje. Hierin doe je de kolen en plaats je vervolgens op de tabakskop. Je hebt geen folie nodig. De hitte kun je regelen door de sluizen open of dicht te zetten. In totaal geeft het je:

  • Geen as meer in je tabak door de dichte bodem
  • Goede warmteverdeling waardoor je de kooltjes niet hoeft te verschuiven
  • Warmteregulatie door de sluizen
  • Geen verbrand tabak of scherpe rook, alleen maar pure smaak
  • Kostenbesparing op folie
  • Extra veiligheid door de afdekking van de kolen

KEFO Magma Heat Management Tool

De KEFO Magma Management Tool is de variant van waterpijpmerk KEFO op de bekende Kaloud Lotus. Het is een echt topproduct onder de heat management tools. Sommigen zien het zelfs als een betere versie dan de Kaloud Lotus. De tool is namelijk breder en hoger. Daarnaast bevat het aan de binnenkant ringen op de bodem om te voorkomen dat de kolen zwart worden. Als je echt de topper onder de toppers wilt hebben, dan is dit model een musthave voor jou.

Gebruikstip: Plaats in het begin van je sessie 3 natuurkolen, nadat de waterpijp goed rook creert, rook dan verder met 2 kolen. Het metaal geeft de warmte goed door waardoor je gemakkelijk met twee kolen kunt roken in plaats van drie. Dit bespaart je kolen! 

Kenmerken
Merk KEFO
Kwaliteit Excellent (A)
Lengte 5.0000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:KEFO - Magma
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven