Khalil Mamoon - Cobra Gold

Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad

Beleef de Syrische stijl met de Khalil Mamoon - Cobra Gold

Een van de beste waterpijpmerken ter wereld is Khalil Mamoon. Het merk staat voor uitstekende kwaliteit, waarbij de producten in Egypte ambachtelijk en met de hand worden gemaakt. Wanneer je dezelfde modellen met elkaar vergelijkt, zul je qua uiterlijk kleine verschillen zien. Dit komt door het handwerk en geeft het zijn charme en kracht. Elke waterpijp is hierdoor uniek.

Waterpijp met waterdruppelontwerp

Deze Cobra voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft een hoogte van 84 centimeter. Het is gemaakt van roestvrij staal met een gouden bovenlaag voor een goede duurzaamheid. Dit nieuwe model is een van de zwaarste van dit merk. De stang zelf heeft de vorm van enkele waterdruppels. Dit is een typische Syrische stijl en maakt de hookah zeer decoratief, vooral omdat er afbeeldingen in gekerfd zijn. Daarnaast zit er aan het einde van de binnenbuis een grote bel. Dit dient als een diffuser. De rookbellen worden sneller gebroken en geven meer smaak en dikkere wolken.

Je hebt veel dingen zelf in de hand voor een fijne rooksessie. Zo is het belangrijk om te weten hoe je je shisha goed klaarmaakt, maar het ontwerp speelt hierin ook een belangrijke rol. De Cobra Gold heeft een soepele luchtstroom door de wijdere binnenschachten. Je kunt hierdoor ontspannen genieten, omdat je niet hard hoeft te hijsen. Als je liever wel harder hijst kun je een smallere slang nemen. Door de juiste combinatie te maken kun je geheel zelf bepalen wat jij prettig vindt. Het roken van de waterpijp wordt een comfortabele ervaring.

De vaas is helder van kleur en bewerkt met zowel brede als smalle strepen in een gouden kleur. Dit loopt mooi over vanuit de kleuren van de stang. Mocht je de vaas van dit model te veel van het goede vinden, dan kun je voor een andere vaas kiezen. Voor een beetje luxe is er een vaas van Boheems kristal met 24 karaats goud. De Fire of Caravan editie zijn andere mogelijkheden.

Khalil Mamoon - Cobra Gold wordt geleverd met:

  • Cobra Gold stang van 84cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Tabakskop naar keuze (Standaard Egyptische kleikop)
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Gebruik ook onze schoonmaakpoeder om de vaas mee te onderhouden en de professionele schoonmaakborstel om de vaas zonder problemen te kunnen reinigen. 

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Excellent (A)
Type Vaas Zelf te kiezen vaas
Wordt geleverd Compleet
Kleur Goud
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 81.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Cobra Gold
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven