Khalil Mamoon - Double Kamanja

Waardering:
90% of 100
Op voorraad
Nog 5 beschikbaar
€ 109,00

Roken als een Farao met Khalil Mamoon - Double Kamanja

Khalil Mamoon is een van de beste waterpijpmerken ter wereld. De producten worden in Egypte ambachtelijk en met de hand gemaakt voor een uitstekende kwaliteit. Door het handwerk kunnen er qua uiterlijk kleine verschillen zijn, maar dat is juist de charme en kracht van dit merk. Je geniet met dit product van dezelfde rookervaring als de oude Egyptische Farao’s.

Gouden en gedetailleerde waterpijp

Deze Double Kamanja voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Zoals gebruikelijk bij dit type is hij groter. Dit model heeft een hoogte van maar liefst 87 centimeter en is daarmee het grotere broertje van de Single Kamanja. Het heeft een gouden kleur en is bewerkt met prachtige details. Het vormt hiermee een decorstuk voor in je woning en is zeer geschikt voor de echte liefhebber en verzamelaar.

Je hebt veel dingen zelf in de hand voor een fijne rooksessie. Zo speelt de manier waarop je hem klaarmaakt een belangrijke rol, maar het ontwerp van je shisha ook. De Kuwait Tower heeft een soepele luchtstroom door de wijdere binnenschachten. Je kunt hierdoor ontspannen genieten, omdat je niet hard hoeft te hijsen. Als je liever wel harder hijst kun je een smallere slang nemen. Door de juiste combinatie te maken kun je geheel zelf bepalen wat jij prettig vindt. Het roken van de waterpijp wordt een comfortabele ervaring.

De vaas is helder van kleur en bewerkt met smalle strepen in een gouden kleur. Dit vormt een mooi contrast met de stang. Wanneer je liever een mooie overgang hebt, kun je kiezen voor de Clear Gold vaas. Voor een luxe uitvoering is er ook nog de variant van Boheems kristal met 24 karaats goud. Deze passen beide uitstekend bij het Double Kamanja model.

Khalil Mamoon - Double Kamanja wordt geleverd met:

  • Double Kamanja stang van 87cm
  • Vaas
  • Gouden kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Tabakskop naar keuze (Standaard Egyptische kleikop)
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm


-

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Gebruik ook onze schoonmaakpoeder om de vaas mee te onderhouden en de professionele schoonmaakborstel om de vaas zonder problemen te kunnen reinigen. 

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Excellent (A)
Type Vaas Zelf te kiezen vaas
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Goud
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 78.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) 1648
BEOORDELING & REVIEWS
4.5

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
90% of 100
30 ster
één
50 ster
één
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 4.00
80% of 100
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Double Kamanja
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven