Khalil Mamoon - Indian Taj Mahal

Waardering:
97% of 100
Niet op voorraad

Cultuur snuiven met Khalil Mamoon - Indian Taj Mahal

Khalil Mamoon is een van de beste waterpijpmerken ter wereld. De producten worden in Egypte ambachtelijk en met de hand gemaakt voor een uitstekende kwaliteit. Door het handwerk kunnen er qua uiterlijk kleine verschillen zijn, maar dat is juist de charme en kracht van dit merk. Je geniet met dit product van dezelfde rookervaring als de oude Egyptische Farao’s.

Indiase / Perzische stijl waterpijp

Deze Indian Taj Mahal voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft een hoogte van 76 centimeter en is gemaakt van massief messing (brass). De inspiratie voor de ingekerfde details komen van het bekende gebouw in India met dezelfde naam. Hierdoor heeft de stang een prachtige afwerking en is het een waar kunstwerk. Daarnaast zit er aan het einde van de binnenbuis een grote bel. Dit dient als een diffuser. De rookbellen worden sneller gebroken en geven meer smaak en dikkere wolken.

Hoe je omgaat met je shisha, zoals hoe je het klaarmaakt, speelt een grote rol voor het hebben van een fijne rooksessie, maar het ontwerp is niet onbelangrijk. Dankzij de wijdere binnenschachten van de Indian Taj Mahal krijg je een soepele luchtstroom. Hierdoor hoef je niet hard te hijsen en ontspannen genieten. Je kunt de ervaring optimaliseren door het kiezen van de juiste slang. Als je het bijvoorbeeld wel prettig vindt om harder te hijsen kun je een smallere slang nemen.

De vaas is helder van kleur en bewerkt met smalle strepen in een zilveren en gouden kleur. Dit loopt mooi over vanuit de kleuren van de stang, maar zorgt ook voor een contrast. Je hebt eventueel verscheidene opties in je keuze voor de vaas. Kies bijvoorbeeld voor een luxe vaas van Boheems kristal met 24 karaats goud. Dit past uitstekend bij het Indian Taj Mahal model. De Clear Gold of Caravan editie zijn andere mogelijkheden.

Khalil Mamoon - Indian Taj Mahal wordt geleverd met:

  • Indian Taj Mahal stang van 76cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Tabakskop naar keuze (Standaard Egyptische kleikop)
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Gebruik ook onze schoonmaakpoeder om de vaas mee te onderhouden en de professionele schoonmaakborstel om de vaas zonder problemen te kunnen reinigen. 

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Excellent (A)
Type Vaas Zelf te kiezen vaas
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Goud
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 76.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) 1800
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Indian Taj Mahal
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven