Khalil Mamoon - Single Kamanja

Waardering:
100% of 100

Niet op voorraad

Delen

Solide middelmaat waterpijp met Khalil Mamoon - Single Kamanja

Een van de beste waterpijpmerken ter wereld is Khalil Mamoon. Wanneer je dezelfde modellen met elkaar vergelijkt, zul je qua uiterlijk kleine verschillen zien. Dit komt doordat vaklieden in Egypte de producten met de hand op een ambachtelijke manier maken. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een unieke waterpijp. Dit is de charme en de kracht van dit merk.

Waterpijp voor professioneel gebruik

Deze Single Kamanja voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft een hoogte van 67 centimeter en is daarmee het kleinere broertje van de Double Kamanja. Dit is perfect voor wanneer je een groter model onhandig en mini's te klein vindt. Het heeft een gouden kleur en is bewerkt met prachtige details. Het vormt hiermee een decorstuk voor in je woning en is zeer geschikt voor de echte liefhebber en verzamelaar, of voor professioneel gebruik in een shishalounge.

Voor een fijne rooksessie heb je veel dingen zelf in de hand. Hoe je je shisha bijvoorbeeld klaarmaakt speelt een belangrijke rol, maar het ontwerp ook. De Kamanja heeft wijdere binnenschachten. Hierdoor krijg je een soepele luchtstroom en hoef je niet hard te hijsen. In combinatie met de juiste slang kun je geheel zelf bepalen wat jij prettig vindt. Het roken van de waterpijp wordt een comfortabele ervaring waar je optimaal van kunt genieten.

De vaas is helder van kleur en bewerkt met smalle strepen in een zilveren kleur. Dit vormt een mooi contrast met de kleur van de stang. Als je liever een mooie overgang hebt, kun je kiezen voor de Clear Gold variant. Voor een beetje luxe is er ook nog de keus voor degene van Boheems kristal met 24 karaats goud.

Gerelateerde producten

Spreekt de stijl van dit model je aan, maar heb je liever een groter model? Kijk dan ook eens naar onze Double Kamanja.
Het grotere model hebben we ook in een andere kleur: Oxidized Double Kamanja.

Khalil Mamoon - Single Kamanja wordt geleverd met:

  • Single Kamanja stang van 67cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Tabakskop naar keuze (Standaard Egyptische kleikop)
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Premium
Type Vaas Zelf te kiezen vaas
Wordt geleverd Compleet
Kleur Goud
Aantal slangen 1 slang
Model Massief
Gewicht stang (Gram) 1278
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Single Kamanja
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven

BEOORDELING & REVIEWS
5

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
5 ster
3
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Prijs 5
100% of 100
Kwaliteit 5
100% of 100