Khalil Mamoon - Single Kamanja

Waardering:
97% of 100
Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
€ 109,00

Solide middelmaat waterpijp met Khalil Mamoon - Single Kamanja

Een van de beste waterpijpmerken ter wereld is Khalil Mamoon. Wanneer je dezelfde modellen met elkaar vergelijkt, zul je qua uiterlijk kleine verschillen zien. Dit komt doordat vaklieden in Egypte de producten met de hand op een ambachtelijke manier maken. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een unieke waterpijp. Dit is de charme en de kracht van dit merk.

Waterpijp voor professioneel gebruik

Deze Single Kamanja voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft een hoogte van 67 centimeter en is daarmee het kleinere broertje van de Double Kamanja. Dit is perfect voor wanneer je een groter model onhandig en mini's te klein vindt. Het heeft een gouden kleur en is bewerkt met prachtige details. Het vormt hiermee een decorstuk voor in je woning en is zeer geschikt voor de echte liefhebber en verzamelaar, of voor professioneel gebruik in een shishalounge.

Voor een fijne rooksessie heb je veel dingen zelf in de hand. Hoe je je shisha bijvoorbeeld klaarmaakt speelt een belangrijke rol, maar het ontwerp ook. De Kamanja heeft wijdere binnenschachten. Hierdoor krijg je een soepele luchtstroom en hoef je niet hard te hijsen. In combinatie met de juiste slang kun je geheel zelf bepalen wat jij prettig vindt. Het roken van de waterpijp wordt een comfortabele ervaring waar je optimaal van kunt genieten.

Jouw Khalil Mamoon waterpijp in stijl! 

De vaas is helder van kleur en bewerkt met smalle strepen in een gouden kleur. Dit vormt een mooi contrast met de kleur van de stang.


Het voordeel van een Khalil Mamoon waterpijp is tevens dat je er onze unieke razend populaire Boheems kristallen vazen op kunt aansluiten. 
Om je Khalil Mamoon waterpijp helemaal af te maken, sluit je er een Boheems kristallen vaas met 24 karaats goud op aan. Deze vazen passen op al onze traditionele waterpijpen zoals Khalil Mamoon. Het voordeel van kristal is dat kristal altijd shiny / glinsterend blijft en niet dof en vies wordt. Vaak zie je dat normale vazen van normaal glaswerk, na een tijdje dof en vies worden. Dit heb je niet met kristal. Kristal blijft mooi helder net als kristallen wijnglazen. Onze boheems kristallen waterpijp vazen zijn uniek en alleen verkrijgbaar bij Premium-Hookahs. Hiermee breng je dus echt een unicum op tafel waarmee je ongetwijfeld de show zult stelen, want het oog wil ook wat!

Khalil Mamoon - Single Kamanja wordt geleverd met:

Let op: Deze waterpijp wordt geleverd zonder slang en tabakskop. 

Passen alle slangen en tabakskoppen op deze waterpijp? :

Ja, in principe zijn alle producten op onze website aansluitbaar en uitwisselbaar, mits anders is aangegeven op de productpagina. Om die reden adviseren we dan ook om alle producten via Premium-Hookahs aan te schaffen zodat je zeker weet dat ze aansluiten en dat ze authentiek zijn (helaas is er veel namaak op de markt. Premium-Hookahs garandeerd je van 100% originele producten!). Wanneer je via je klantaccount bestelt, profiteer je niet alleen van het sparen van Premium punten, maar kun je in de toekomst ook sneller passende reserveonderdelen terug vinden op basis van je aankoopgeschiedenis. Ook kunnen wij je gemakkelijker helpen bij vragen over je producten en bevestigen of een product zal gaan aansluiten en een goede combinatie vormt.

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Gebruik ook onze schoonmaakpoeder om de vaas mee te onderhouden en de professionele schoonmaakborstel om de vaas zonder problemen te kunnen reinigen. 

Unieke en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen!

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Excellent (A)
Type Vaas Glas
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Goud
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 67.0000
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) 1278
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Single Kamanja
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven