Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

MultiSafePay

Wat is MultiSafePay?

Met MultiSafePay kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in een beveiligde internet betaalomgeving met diverse soorten betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Mastercard, Visa Maestro, Overboeking, Bancard/Mister Cash, GiroPay en Direct.ebanking.com.

Wat zijn de voordelen van MultiSafePay?

Multisafepay biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere payment providers: 

  • MultiSafePay ondersteunt vele betaalmogelijkheden in diverse landen
  • Alleen aanmelden voor een account bij sommige betaalopties. andere opties zoals iDEAL zijn anoniem
  • Controle en overzicht op de betaling 
  • Je bestelling wordt direct verwerkt, je account wordt bij de meeste betaalopties dus ook gelijk geactiveerd. 
  • MultiSafePay is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren

 

Hoe werkt MultiSafePay?

Je plaatst een bestelling op http://premium-hookahs.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je via MultiSafePay wilt betalen. Klik dan op de BESTEL knop. In het volgende scherm kun je je betaalmogelijkheid kiezen en wijst de rest van de zich vanzelf. Na een geslaagde betaling kom je terug op de site van Premium-Hookahs.nl en zal de order bevestigd zijn en wordt je bestelling gereed gemaakt voor verzending. Bij een bankoverschrijving wordt Premium-Hookahs geïnformeerd zodra de betaling is ontvangen en zal je account worden geactiveerd. (houdt bij een bankoverschrijving rekening met een behandelingstijd van 1 tot 4 werkdagen).

 

Ga terug