Khalil Mamoon - Lotus

Niet op voorraad

Delen

Khalil Mamoon - Lotus met uniek ontwerp

Khalil Mamoon is een van de beste waterpijpmerken ter wereld. Vaklieden in Egypte maken de producten met de hand op een ambachtelijke manier. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. De charme en de kracht van dit merk ligt in de kleine verschillen in het uiterlijk die door het handwerk ontstaan. Elke waterpijp is hierdoor uniek.

Uniek ontwerp

Deze Lotus voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft een hoogte van maar liefst 85 centimeter. Het is daarmee een stuk groter dan de meeste modellen van dit merk. Het heeft daarnaast een uniek ontwerp die je niet vaak ziet in Europa. Hierdoor haal je echt een pronkstuk in huis. Dankzij de toevoeging van roestvrij staal aan de traditionele koperen stang is de waterpijp bovendien heel duurzaam.

Voor een fijne rooksessie heb je veel dingen zelf in de hand, maar het ontwerp van je shisha speelt hierin ook een belangrijke rol. Dankzij de wijdere binnenschachten van de Lotus krijg je een soepele luchtstroom. Je hoeft hierdoor niet hard te hijsen. Je kunt eventueel een smallere slang nemen wanneer je liever wel wat harder hijst. In combinatie met de juiste accessoires kun je geheel zelf bepalen wat je prettig vindt. Het roken van de waterpijp wordt hierdoor een comfortabele ervaring waar je optimaal van kunt genieten.

Het unieke model is vooral terug te zien in de vaas. Het heeft een mooi ontwerp dat direct opvalt. Hij is bovendien ook heel stabiel. Voor extra bescherming kun je deze vaas ook heel goed combineren met een vaasbeschermer.

Khalil Mamoon - Lotus wordt geleverd met:

  • Lotus stang van 85cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Tabakskop naar keuze (Standaard Egyptische kleikop)
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Aantal slangen 1 slang
Lengte n.v.t.
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Kwaliteit Premium (A+ klasse)
Sluiting Rubber
Type Vaas Waterpijp Zelf te kiezen vaas
Type Diffuser Semi diffuser (Bal of bout)
Rookkamer traditionele
Herkomst Egypte
Productiewijze handgemaakt
Model n.v.t.
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Lotus
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven