Maklaud - Igla of Siris

Op voorraad
€ 149,95

De Maklaud - Igla of Siris van Maklaud. Deze waterpijp is te gebruiken met maximaal en is Handgemaakt gefabriceerd in Rusland. Met haar gekleurde uiterlijk is de Maklaud - Igla of Siris een mooie aanvulling van het assortiment. De Maklaud - Igla of Siris bevat een Traditioneel rookkamer en maakt deel uit van onze Premium (A+). Uiteraard selecteren wij uitsluitend de beste producten van Maklaud. Online een Maklaud shisha kopen doe je bij Premium-Hookahs.

Let op: De vaas op de foto is doorzichtig zoals de andere Maklaud waterpijpen.

Let op: Dit product wordt op bestelling hand geproduceerd. Het productieproces en levertijd van dit product kan daardoor een iets langere levertijd hebben. Wij hanteren daarom bij dit product een levertijd van 7 tot 14 dagen.  


Unieke en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen!


Let op: Deze waterpijp wordt geleverd zonder slang en tabakskop. 

Passen alle slangen en tabakskoppen op deze waterpijp? :

Ja, in principe zijn alle producten op onze website aansluitbaar en uitwisselbaar, mits anders is aangegeven op de productpagina. Om die reden adviseren we dan ook om alle producten via Premium-Hookahs aan te schaffen zodat je zeker weet dat ze aansluiten en dat ze authentiek zijn (helaas is er veel namaak op de markt. Premium-Hookahs garandeerd je van 100% originele producten!). Wanneer je via je klantaccount bestelt, profiteer je niet alleen van het sparen van Premium punten, maar kun je in de toekomst ook sneller passende reserveonderdelen terug vinden op basis van je aankoopgeschiedenis. Ook kunnen wij je gemakkelijker helpen bij vragen over je producten en bevestigen of een product zal gaan aansluiten en een goede combinatie vormt.

Kenmerken
Merk Maklaud
Herkomst Rusland
Productie Handgemaakt
Diffuser Ingebouwd
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Premium (A+)
Type Vaas Glas (Extra dik)
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Transparant, Zilver, Zwart
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 55
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maklaud - Igla of Siris
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven