Khalil Mamoon - Mini Beast

Niet op voorraad

Delen

Klein formaat van superkwaliteit met Khalil Mamoon - Mini Beast

Een van de beste waterpijpmerken ter wereld is Khalil Mamoon. Het merk staat voor uitstekende kwaliteit, waarbij de producten in Egypte ambachtelijk en met de hand worden gemaakt. Wanneer je dezelfde modellen met elkaar vergelijkt, zul je qua uiterlijk kleine verschillen zien. Dit komt door het handwerk en geeft het zijn charme en kracht. Elke waterpijp is hierdoor uniek.

Een beest van een waterpijp

Deze Mini Beast voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft slechts een hoogte van 40 centimeter, maar doet zeker niet onder voor zijn grotere broers. Het is een van de nieuwere modellen, en moet zeker niet onderschat worden. Het is zelfs een van de beste modellen van dit formaat op de markt. Door de roestvrijstalen stang heeft het een langere levensduur. Deze is bovendien versierd met verschillende patronen. Door het formaat kun je de Mini Beast ook eenvoudig overal met je mee naartoe nemen.

Voor een fijne rooksessie heb je veel dingen zelf in de hand. Bijvoorbeeld het klaarmaken van je shisha, maar het ontwerp van de stang speelt hierin ook een belangrijke rol. De Mini Beast heeft ondanks zijn kleine formaat even brede binnenschachten als de andere modellen van dit merk, en produceert even veel rook. Hierdoor zul je verbaasd zijn over wat voor een beast het is. Bij zulk soort kleinere modellen moet je wel oppassen bij het uitblazen van scherpe rook. Wanneer je te hard blaast, kan er water in de tabakskop komen. Als je voorzichtig doet is dit geen probleem.

Khalil Mamoon - Mini Beast wordt geleverd met:

  • Mini Beast stang van 40cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Tabakskop naar keuze (Standaard Egyptische kleikop)
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Aantal slangen 1 slang
Lengte n.v.t.
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Kwaliteit Premium (A+ klasse)
Sluiting Rubber
Type Vaas Waterpijp Zelf te kiezen vaas
Type Diffuser Semi diffuser (Bal of bout)
Rookkamer traditionele
Herkomst Egypte
Productiewijze handgemaakt
Model Massief
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Mini Beast
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven