Nammor slang - Classic

Waardering:
93% of 100
Niet op voorraad

Past op deze slang:

Delen

Wasbare Nammor slang voor soepel roken

Wasbare slangen worden steeds populairder. Zoals de naam al zegt kun je ze tussen je rooksessies in schoonmaken. Hierdoor kun je achtergebleven smaken (ghost flavours) wegspoelen. Dit is handig wanneer je regelmatig van tabakssmaak wisselt. Een andere mogelijkheid is dat je een niet wasbare slang gebruikt voor je favoriete smaak, en een wasbare variant om een keer een nieuwe smaak uit te proberen. Het enige nadeel van dit soort slangen is dat door het wassen de smaak minder intens zal zijn.

Goede kwaliteit Nammor slang

Nammor is een van de beste aanbieders van waterpijp slangen op de markt. Hun slangen zijn volledig wasbaar. Dit wordt nog eenvoudiger dankzij het afkoppelbare mondstuk. Ook hebben ze een perfecte doorstroming van de rook, waardoor je zeer soepel kunt roken. Bovendien zijn ze aan te sluiten op vrijwel iedere waterpijp. Kortom, met een Nammor slang kun je niet fout zitten.

Deze Classic is het standaard model. Het heeft een lengte van 195 centimeter en heeft geen speciale vorm of versiering. Bij bestelling heb je keuze uit meerdere kleuren. Het mondstuk heeft een brede diameter en het is mogelijk om hierop losse mondstukjes te plaatsen. Deze kun je apart bijbestellen. Als laatste heb je ook de keuze om er een kleine of grote ice hose tip bij te nemen. Deze koelen de rook bij het aanzuigen en zorgen voor een heerlijk frisse ervaring. Dit is uitstekend geschikt voor warme zomerdagen of als je de rook normaal gesproken te heet vindt.

Tip: Het is aan te raden om je Nammor slang eerst goed in te roken met dezelfde smaak voordat je hem voor de eerste keer wast.

Kenmerken
Merk Nammor
Soort Wasbaar
Materiaal Slang Rubber
Breedte mondstuk Gebalanceerd
Lengte 195.0000
Kwaliteit Excellent (A)
Type slang Dik plastic, Traditionele stijl
Kleur Groen, Rood, Zwart
BEOORDELING & REVIEWS
4.65

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
93% of 100
30 ster
101
50 ster
15
100 ster
8
200 ster
123
één ster
50
Prijs 4.53
90.6% of 100
Kwaliteit 4.73
94.6% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nammor slang - Classic
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven