Nammor slang - Silver & Gold

Waardering:
93% of 100
Niet op voorraad

Past op deze slang:

Delen

Wasbare Nammor slang – Silver & Gold voor soepel roken

Wasbare slangen kun je tussen je rooksessies in schoonmaken. Hierdoor spoel je achtergebleven smaken (ghost flavours) weg. Dit is ideaal wanneer je graag verschillende smaken rookt of wanneer je een nieuwe smaak wilt uitproberen. Dankzij de grote variatie van tabaksmaken op de markt worden dit soort slangen steeds populairder. Aangezien de smaak echter niet blijft behouden in de slang zal de smaak minder intens zijn. Heb je een vaste smaak die je vaak rookt, gebruik dan een niet wasbare slang om deze smaak te behouden.

Goede kwaliteit Nammor slang

Nammor is een van de beste aanbieders van waterpijp slangen op de markt. Hun slangen zijn volledig wasbaar. Dit wordt nog eenvoudiger dankzij het afkoppelbare mondstuk. Ook hebben ze een perfecte doorstroming van de rook, waardoor je zeer soepel kunt roken. Bovendien zijn ze aan te sluiten op vrijwel iedere waterpijp. Kortom, met een Nammor slang kun je niet fout zitten.

Deze Silver & Gold is het luxe model. Het heeft een lengte van 195 centimeter en komt in een stijlvolle zilveren of gouden kleur. Hierdoor passen ze perfect bij een waterpijp in dezelfde kleur. Bij bestelling heb je keuze uit welke kleur je het meeste aanspreekt. Het mondstuk heeft een brede diameter en het is mogelijk om hierop losse mondstukjes te plaatsen. Deze kun je apart bijbestellen. Als laatste heb je ook de keuze om er een kleine of grote ice hose tip bij te nemen. Deze koelen de rook bij het aanzuigen en zorgen voor een heerlijk frisse ervaring. Dit is uitstekend geschikt voor warme zomerdagen of als je de rook normaal gesproken te heet vindt.

Tip: Het is aan te raden om je Nammor slang eerst goed in te roken met dezelfde smaak voordat je hem voor de eerste keer wast.

Kenmerken
Merk Nammor
Soort Wasbaar
Materiaal Slang Rubber
Breedte mondstuk Gebalanceerd
Lengte 195.0000
Kwaliteit Excellent
Type slang Dik plastic, Traditionele stijl
Kleur Goud, Zilver
BEOORDELING & REVIEWS
4.65

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
93% of 100
30 ster
15
50 ster
100
100 ster
200
200 ster
123
één ster
123
Prijs 4.60
92% of 100
Kwaliteit 4.70
94% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nammor slang - Silver & Gold
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven