Nammor slang - Sultan

Waardering:
80% of 100
Op voorraad
€ 32,95

Past op deze slang:

Wasbare Nammor slang – Sultan voor soepel roken

Zoals de naam al doet vermoeden kun je wasbare slangen tussen je rooksessies in schoonmaken. Door deze eigenschap worden ze steeds populairder, omdat je hierdoor eenvoudig van tabakssmaak kunt wisselen. Tijdens het wassen spoel je achtergebleven smaken (ghost flavours) weg. Dit houdt echter ook in dat de smaak minder intens zal zijn. Wasbare slangen zijn daarom aan te raden om te gebruiken wanneer je graag verschillende smaken rookt, of wanneer je een nieuwe smaak wilt uitproberen. Gebruik voor je favoriete smaak een niet wasbare slang om de smaak te behouden.

Goede kwaliteit Nammor slang

Nammor is een van de beste aanbieders van waterpijp slangen op de markt. Hun slangen zijn volledig wasbaar. Dit wordt nog eenvoudiger dankzij het afkoppelbare mondstuk. Ook hebben ze een perfecte doorstroming van de rook, waardoor je zeer soepel kunt roken. Bovendien zijn ze aan te sluiten op vrijwel iedere waterpijp. Kortom, met een Nammor slang kun je niet fout zitten.

Deze Sultan is een decoratief model. Het heeft een lengte van 195 centimeter en is versierd met franje. Bij bestelling heb je keuze uit meerdere kleuren. Het mondstuk heeft een brede diameter en het is mogelijk om hierop losse mondstukjes te plaatsen. Deze kun je apart bijbestellen. Als laatste heb je ook de keuze om er een kleine of grote ice hose tip bij te nemen. Deze koelen de rook bij het aanzuigen en zorgen voor een heerlijk frisse ervaring. Dit is uitstekend geschikt voor warme zomerdagen of als je de rook normaal gesproken te heet vindt.

Tip: Het is aan te raden om je Nammor slang eerst goed in te roken met dezelfde smaak voordat je hem voor de eerste keer wast.

Kenmerken
Merk Nammor
Soort Wasbaar
Materiaal Slang Rubber
Breedte mondstuk Gebalanceerd
Lengte 195.0000
Kwaliteit Excellent (A)
Type slang Dik plastic, Traditionele stijl
Kleur Groen, Zwart
BEOORDELING & REVIEWS
50

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
80% of 100
30 ster
12
50 ster
123
100 ster
123
200 ster
123
één ster
50
Prijs 4.00
80% of 100
Kwaliteit 4.00
80% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nammor slang - Sultan
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven