Premium-Hookahs - Premium kwaliteit Waterpijpen!

Contact informatie

Adresgegevens
Premium-Hookahs
Koopmansstraat 5C
2288BC - Rijswijk

BTW Nr: NL202818780B01
Kvk: 27335907

 
Betaalgegevens
Rekeninghouder: Premium-Hookahs                  
IBAN: NL89INGB0005818224 
BIC: INGBNL2A Contactgegevens

Email: klantenservice@premium-hookahs.nl 
Tel: 0854017981 - Bereikbaar op Dinsdag tot en met Vrijdag van 11:00 tot 19:00

Instagram IcoonFacebook icoonYoutube IcoonGoogle Plus Icoon


Snelle navigatie

 

Over Premium-Hookahs

Premium-Hookahs met A merken

Als exclusieve dealer vertegenwoordigen wij alleen de beste kwaliteit waterpijpen met grote, bekende merken zoals Khalil Mamoon, Farida, EL Nefes, Amy Deluxe en Oduman!

Met ons team van specialisten zetten wij alles op alles om de beste kwaliteit te garanderen. Door al onze producten eerst zelf uitvoerig te testen, krijgen alle waterpijpliefhebbers alleen de beste waterpijpen en aanverwante artikelen aangeboden. Ons team, bestaande uit jarenlange waterpijp rokers (ontmoet ons in onze showroom in Rijswijk!), richten wij ons op de fanatieke waterpijproker die meer wil dan een waterpijp voor standaard gebruik. En als grootste waterpijpspeciaalzaak van de Benelux kunnen wij met onze fantastische waterpijp webwinkel en showroom absoluut in deze behoefte voorzien! 

Naast een duidelijke omschrijving, onze overzichtelijke eigenschappenlijst, de extra info en verhelderende productreviews, kun je onze producten ook toevoegen aan de handige vergelijkingslijst, rechtsboven. Zit je desondanks toch nog met een vraag, neem dan contact met ons op en we reageren binnen 24 uur (Dit geldt niet voor het weekend en op maandag!). 

magazijn premium-hookahs 

Waarom Premium-Hookahs?

Ons doel is het leveren van een eersteklas kwaliteit waterpijp. We zijn zeer gespecialiseerd met de meeste productkennis en onderscheiden ons met een uitgebreid assortiment aan waterpijpen en aanverwante artikelen.

“Premium-Hookahs - Premium kwaliteit waterpijpen!”

Onze service

 • Voor 18:00 uur besteld, de volgende dag in huis!
 • Niet goed, geld terug!
 • Gratis bezorgd boven € 49,-
 • Premium punten sparen voor extra korting
 • Klantbeoordeling van 8.9 door webwinkelkeur
 • Eigen import vanuit Egypte
 • Transparante webshop met betrouwbare productbeoordelingen
 • Showroom 5 dagen per week geopend in Rijswijk.

Meerwaarde

Al onze producten blinken uit door hun exclusieve kwaliteit. Met heldere productomschrijvingen, snelle levering en een uitstekende service. Bedoeld voor de allersmakelijkste rookervaring voor de ware liefhebbers van waterpijpen. 

Onze visie op Waterpijp roken

Wij verkopen alleen waterpijpen die gemaakt worden onder de allerhoogste standaarden. Een waterpijp is volgens onze ideologie meer dan alleen een apparaat om waterpijp tabak mee te roken. Een waterpijp brengt een traditioneel en relaxed gevoel met zich mee. Je neemt er de tijd voor en maakt het met liefde klaar. Waterpijp roken is hetzelfde als het opzetten van een kampvuurtje. Als je goed de tijd en liefde steekt in het prepareren van een kampvuur zal het kampvuur langer branden en zul je er uiteindelijk alleen maar meer plezier van hebben. Bij waterpijp roken werkt dit precies ook zo... Als je je goed voorbereid en de waterpijp met liefde en passie klaarmaakt zul je merken dat de waterpijp veel beter smaakt, meer rook geeft en lang in stand blijft zonder dat de smaak scherp wordt! Bij waterpijp roken gaat het dan naar onze mening niet om het roken zelf maar vooral om de hele atmosfeer eromheen. Waterpijp roken is een avontuur die je keer op keer wilt herbeleven!

De beste producten kiezen

Als je moeite hebt bij het kiezen van het juiste product, is het natuurlijk handig als iemand dit product al eens gebruikt heeft en hier meer over kan vertellen. Om die reden hebben we ieder product voorzien van een duidelijke omschrijving, zodat je weet wat je van het product kunt verwachten. Als dit niet genoeg informatie biedt, kijk dan in de eigenschappenlijst in de tab ''extra info''. In deze lijst zijn alle eigenschappen van het product overzichtelijk weergegeven. De kwaliteit van het product, vaak ook te vinden in de eigenschappenlijst, is getest door ons specialisten team. We kijken bij het beoordelen ook naar de input van onze klanten en daardoor worden de productreviews bij een product meegenomen in ons oordeel. Soms bevatten de producten een video waarin het product nog beter wordt beschreven. Kom je er alsnog niet uit, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder! 

Kom je er alsnog niet uit? Dat is niet zo gek, we hebben in iedere categorie een flink aantal keuzemogelijkheden. Gebruik de vergelijk functie als je onderling producten met elkaar wilt vergelijken. Van ieder product meten we speciaal voor jou de belangrijkste eigenschappen op, om zo je keuze te vergemakkelijken. Bij onze smaken tabak bijvoorbeeld, meten we de brandtijd van de tabak, proeven we de smaak, bepalen de structuur en vertellen we je welke tabakssoort het is. Kortom, waardevolle informatie voor de ervaren waterpijp roker! Klik op de productpagina rechts onder de ''Koop nu'' knop op ''Vergelijken'' om het product toe te voegen aan je vergelijkingslijst. Daarna verschijnen je producten in de vergelijkingslijst rechts bovenaan de website. Je kunt zoveel producten met elkaar vergelijken als je wilt!

Premium-Hookahs productlijn

De Premium-Hookahs productlijn staat garant voor de kwaliteit die je van ons gewend bent, of zelfs meer! Naast een uniek product uit onze eigen lijn verassen wij onze klanten met een scherpe prijs tegenover een goede kwaliteit. En als klap op de vuurpijl krijg je ook extra Premium-Punten bij onze eigen productlijn!

Premium-Hookahs Producten herken je aan:

 • Het snelst te vinden door in de filter te filteren op merk Premium-Hookahs.
 • In de titel van het product aangegeven als Premium-Hookahs ...
 • Op de productpagina bij merk: Premium-Hookahs
 • Logo op de verpakking (in onze showroom) 

Instructies voor het maken van Video reviews

Ons Waterpijp Youtube kanaal bevat meer dan 20 video reviews en How-To’s. Dit Youtube kanaal met in totaal meer dan 500.000 views is Premium-Hookahs ongetwijfeld behalve de toonaangevende waterpijp webwinkel van Nederland, ook Nederlands grootste bron voor alle informatie met betrekking tot waterpijp roken! 

Door een review of how-to video te maken deel je je kennis met de Nederlandse / Europese Waterpijp community. Bovendien help je andere waterpijp rokers met het maken van zijn/haar productkeuze, en zorg je ervoor dat waterpijp roken voor andere waterpijp rokers leuker en smaakvoller wordt!