Paradise - Amazing (Peach Freeze) 1KG (6MG)

Op voorraad
Nog 5 beschikbaar
€ 59,95

Creëer je eigen paradijs op aarde met Paradise - Amazing

Een heerlijke rooksessie is toch als een paradijs op aarde? Lekker ontspannen met je favoriete smaak, dat is wat Paradise steam stones jou wil geven. Dit Nederlandse merk heeft een ruim assortiment met stoomsteentjes in verschillende smaken. Daarbij hebben ze niet gekozen voor saaie smaaknamen, maar voor namen die je van tevoren al meevoeren naar de mooiste plekjes op aarde. De verpakking geeft je een duidelijk beeld van waar je met elke hijs naartoe gebracht wordt. Bij bestelling ontvang je een bakje van 1000 gram.

Peach Freeze shisha stones: Bergen, zon en sneeuw

Stel je voor dat je op wintersport bent. De zon schijnt en je kijkt naar de met sneeuw bedekte bergen om je heen. Wanneer je dit beeld even op je in laat werken bedenk je dat het daar toch wel adembenemend mooi is. Met de smaak Amazing wordt je ook vanuit het platte Nederland meegenomen naar dit prachtige landschap. De subtitel is Peach Freeze en is een heerlijke fruitige en frisse combinatie van perzik en menthol. Paradise slaat de spijker op zijn kop met deze heerlijke paradise stones in een extra voordelig kilo formaat!

Specificaties:

  • Inhoud bak: 1000 gram
  • Smaak: Ice Peach
  • Met nicotine - 18 jaar en ouder.

Creatief roken? Versterk je smaak - en creëer je eigen blends - met onze nicotinevrije pasta's, stoomsteentjes en molasses. Jouw tabakskop is een keuken; jij bent de kok.

Kenmerken
Merk Paradise
Nicotine gehalte Met nicotine
Herkomst Nederland
Structuur Droog
Smaak soort n.v.t.
Smaak Mint, Perzik
Hoeveelheid 1 kg
Kwaliteit Premium (A+)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paradise - Amazing (Peach Freeze) 1KG (6MG)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven