Paradise - Amigo (Blueberry)

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
€ 7,50

Creëer je eigen paradijs op aarde met Amigo - Amazing

Wil jij tijdens je rooksessie meegevoerd worden naar de mooiste plekjes op aarde? Dan moet je deze stoomsteentjes van het Nederlandse merk Paradise proberen. Niet voor niets heeft dit merk gekozen voor prikkelende smaaknamen en sprekende afbeeldingen die een voorbode zijn voor wat je gaat beleven. Hiermee creëer je paradijs op aarde tijdens je eigen ontspannen rooksessie. Bestel dus snel een bakje van 120 gram en beleef het zelf.

Blueberry: Een goede vriend(in)

Een mooi plekje op aarde hoeft niet per se een mooie locatie te zijn, zoals het strand of de bergen. Het kan ook een plek zijn waar jij je prettig voelt. Denk even aan een goede vriend(in), je Amigo en neem dan een hijs van deze Blueberry smaak. Bosbessen is al een bekende smaak voor veel waterpijprokers, dus zal het niet zo moeilijk zijn om even te denken aan die ene goede vriend(in). Het is net alsof hij/zij nooit weg is geweest.

Stel je voor dat je op wintersport bent. De zon schijnt en je kijkt naar de met sneeuw bedekte bergen om je heen. Wanneer je dit beeld even op je in laat werken bedenk je dat het daar toch wel adembenemend mooi is. Met de smaak Amazing wordt je ook vanuit het platte Nederland meegenomen naar dit prachtige landschap. De subtitel is Peach Freeze en is een heerlijke fruitige en frisse combinatie van perzik en menthol. Waterpijp roken schadelijk? De nicotinevrije Paradise verpakking is een prima alternatief.

Specificaties:

  • Inhoud bak: 120 gram
  • Smaak: Blauwe bes
  • Keuze tussen nicotinevrij en met nicotine - 18 jaar en ouder alleen van toepassing voor het bakje met nicotine.

Let op: Je dient 18 jaar of ouder te zijn om dit product te kunnen bestellen!

Creatief roken? Versterk je smaak - en creëer je eigen blends - met onze nicotinevrije pasta's, stoomsteentjes en molasses. Jouw tabakskop is een keuken; jij bent de kok.

Kenmerken
Merk Paradise
Nicotine gehalte Met nicotine
Herkomst Nederland
Structuur Droog
Smaak soort Zoet, Fruit
Smaak Bosbes
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Premium (A+)
BEOORDELING & REVIEWS
30

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
30 ster
8
50 ster
123
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paradise - Amigo (Blueberry)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven