Paradise - Love 99 1KG (6MG)

Op voorraad
€ 59,95

Creëer je eigen paradijs op aarde met Paradise - Love 99

Een heerlijke rooksessie is toch als een paradijs op aarde? Lekker ontspannen met je favoriete smaak, dat is wat Paradise steam stones jou wil geven. Dit Nederlandse merk heeft een ruim assortiment met stoomsteentjes in verschillende smaken. Daarbij hebben ze niet gekozen voor saaie smaaknamen, maar voor namen die je van tevoren al meevoeren naar de mooiste plekjes op aarde. De verpakking geeft je een duidelijk beeld van waar je met elke hijs naartoe gebracht wordt. Bij bestelling ontvang je een bak van 1000 gram.

Love 99 - Haal de liefde in huis!

De meeste rokers kennen de smaak Love 66 van Adalya wel. Deze Love 99 van Paradise brengt de unieke cocktailsmaak naar de nieuwste trend: de steam stones. Deze steentjes hebben een complexe en fruitige smaak. Door het nicotinegehalte in deze steam stones doet Love 99 niet onder aan de Love 66 klassieker van Adalya. Op deze zoete mix van watermeloen, meloen raak je zeker niet snel uitgekeken. Door de frisse nasmaak is deze smaak ook makkelijk rookbaar. Doordat deze smaak enorm populair begint te worden, is het nu ook verkrijgbaar in extra voordelige kiloverpakkingen! 

Specificaties:

  • Inhoud bak: 1000 gram
  • Smaak: Cocktail, watermeloen, meloen, ice
  • Met nicotine - 18 jaar en ouder

Let op: Je dient 18 jaar of ouder te zijn om dit product te kunnen bestellen!

Creatief roken? Versterk je smaak - en creëer je eigen blends - met onze nicotinevrije pasta's, stoomsteentjes en molasses. Jouw tabakskop is een keuken; jij bent de kok.

Kenmerken
Merk Paradise
Nicotine gehalte Met nicotine
Herkomst Nederland
Structuur Droog
Smaak soort n.v.t.
Smaak Nee
Hoeveelheid 1 kg
Kwaliteit Premium (A+)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paradise - Love 99 1KG (6MG)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven