True Cloudz - Peach Iced Tea

Niet op voorraad
  • Koop 2 voor € 11,50 en bespaar 8%

Puur of mixen? Het kan met True Cloudz – Peach Iced Tea

Peach Iced Tea is zoet en fruitig en daarmee ontzettend lekker. De smaak is gebaseerd op ijsthee met perziksmaak. Je kunt het prima op zichzelf roken, maar je hebt ook de mogelijkheid om te mixen. Combineer het bijvoorbeeld met mint of citroen voor een verfrissend effect. Bij bestelling ontvang je een doosje van 75 gram. Dit lijkt misschien weinig, maar je hebt per rooksessie maar 5-10 gram nodig, afhankelijk van hoe lang je wilt roken. Uit één doosje kun je dus gemakkelijk 10 rooksessies halen. Deze hoeveelheid is voldoende voor 35-60 minuten rookplezier.

True Cloudz produceert een geheel eigen vorm van waterpijppasta. Het heeft een relatief droge structuur. Hierdoor blijft het een beetje kneedbaar en kun je het heel goed mixen met ander rookwaar. Het fijne is dat de smaken gescheiden blijven en dus niet in elkaar gaan overlopen. Hierdoor kun je perfect experimenteren met je eigen smaakcombinaties en ook tijdens de rooksessie een beetje wisselen met hoe sterk je de ene of andere smaak wilt proeven. Het beste kun je hiervoor een phunnel bowl gebruiken. Bovendien ben je verzekerd van dikke rookwolken met maar een klein beetje pasta.

Overzicht

  • Merk: True Cloudz
  • Naam : Peach Iced Tea
  • Smaak: IJsthee met perzik
  • Inhoud: 75g
  • Gebruiksaanwijzing: Zorg dat de pasta voor gebruik eerst even goed gemengd is. Smeer 5 tot 10 gram in een phunnel bowl. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Kenmerken
Merk True Cloudz
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Droog
Smaak soort n.v.t.
Smaak Perzik
Hoeveelheid 75 gram
Kwaliteit Economy (B)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:True Cloudz - Peach Iced Tea
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven