Philipp Skull - Hookah

Op voorraad
€ 25,00
Delen

Philip Skull - Kleurrijke kleine waterpijp

De Philip Skull hookah is een kleine en unieke waterpijp. De verrassende kleurencombinatie van rood, groen en blauw maakt het een opvallende waterpijp. De vaas is gemaakt van glas, de stang van roestvrij staal en de tabakskop is keramiek. Hij wordt standaard meegeleverd met een niet wasbare slang.

Skull shisha

De Skull is een klein budgetmodel voor de beginnende waterpijp roker of een gevorderde die wat compacts en unieks zoekt. Ook is de Skull shisha verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren(wit, rood, geel, blauw, groen).  Met een lengte van 31 centimeter kan je deze makkelijk overal mee naartoe nemen. De dunne slang is bijpassend in het groen en heeft een metalen mondstukje. De slang heeft een lengte van 121 centimeter en is makkelijk mee te nemen omdat hij vrijwel niks weegt en makkelijk op te rollen is.

Betere rookervaring

Wil je een betere rookervaring maar niet gelijk een dure slang aanschaffen? Dan raden we je aan om de Super Safa Slang te proberen, een licht gewicht slang die heerlijk in je hand ligt door de stof. De Fancy Hose is ook een prima keuze, deze is net als de Super Safa Slang wasbaar.

Ook kan je kiezen voor een ander tabakskopje, zoals de  Mini Siliconen Tabakskop. Het is gemaakt van silicone. Door het rubberachtige materiaal past het goed op iedere waterpijp zonder gebruik van een apart rubbertje. Bovendien wordt de warmte gelijkmatig verspreid en kun je de kop ook tijdens het roken aanraken zonder je vingers te verbranden. Als laatste is deze kop nagenoeg onbreekbaar!

Philip Skull - Hookah wordt geleverd met:

  • Philip Skull stang van 20cm
  • Vaas in rood, groen en blauw
  • Kolenschaaltje
  • Niet wasbare slang van 121 cm
  • Tabakskop in bijpassende kleur
  • Alle benodigde afsluitrubbertjes
Kenmerken
Merk overige merken
Aantal slangen 1 slang
Lengte 31.00
Gewicht stang (Gram) 276
Kwaliteit Economy (B-klasse)
Sluiting Rubber
Type Vaas Waterpijp Glas
Type Diffuser Geen ingebouwde diffuser
Rookkamer universele
Herkomst China
Productiewijze machinaal
Model n.v.t.
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Philipp Skull - Hookah
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven