Premium-Hookahs - Swirl bowl 1.0

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
€ 9,95
€ 4,95

Premium-Hookahs Swirl 1.0 tabakskop met goede hitteverdeling

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Het phunnel type werkt immers anders dan de standaard tabakskop. In plaats van kleine gaatjes in de bodem heeft dit type één groot gat in het midden welke als een schoorsteen uitsteekt. Het tabak leg je in de geul eromheen. Het ontwerp heeft als groot voordeel dat los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je tabak of steentjes.

Het Swirl 1.0 model

Het ontwerp is gebaseerd op een phunnel tabakskop. Het is gemaakt van rubber. Dit heeft enkele voordelen ten opzichte van een standaard model. Door het materiaal past het goed op iedere waterpijp zonder gebruik van een apart rubbertje. Bovendien wordt de warmte gelijkmatig verspreid en kun je de kop ook tijdens het roken aanraken zonder je vingers te verbranden. Als laatste is de ruimte binnen de kop verdeeld in smaakkamers. Hierin blijven de sappen en smaken nog beter hangen dan is een gewone phunnel bowl. Het grote voordeel is dat je minder tabak hoeft te gebruiken zonder dat je rook aan smaak verliest. Dit 1.0 model is van iets mindere kwaliteit dan de Swirl 2.0, maar is daarentegen wel verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Premium-Hookahs productlijn

De Premium-Hookahs productlijn staat garant voor de kwaliteit die je van ons gewend bent, of zelfs meer! Naast een uniek product uit onze eigen lijn verassen wij onze klanten met een scherpe prijs tegenover een goede kwaliteit. En als klap op de vuurpijl krijg je ook extra Premium-Punten bij onze eigen productlijn!

Specificaties

  • Type: Phunnel tabakskop
  • Afwerking: Rubber
  • Maat: Groot
  • Inhoud: 35g
Kenmerken
Merk Premium-Hookahs
Soort Phunnel
Materiaal Siliconen
Geglazuurd Ja (Geglazuurd)
Herkomst China
Kwaliteit Excellent (A)
Maat Groot
Grootte tabakskopgat n.v.t.
Kleur Blauw, Groen, Rood
Diameter onderkant Nee
Lengte 11.0000
Inhoud tabakskop 35.0000
BEOORDELING & REVIEWS
30

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
30 ster
200
50 ster
123
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Premium-Hookahs - Swirl bowl 1.0
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven