Premium-Hookahs Vaas

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
€ 29,95

Kwaliteit en voordeel met de Premium-Hookahs – Premium Vaas

Zonder een goede vaas is het onmogelijk om een waterpijp te roken. Ook al heeft de vaas zelf geen invloed op de rookervaring, is het wel een van de belangrijkste onderdelen. Bij aanschaf van een geheel nieuwe pijp zit dit onderdeel er dan ook altijd inbegrepen. In samenwerking met de stang zorgt de vaas vaak voor een mooi geheel. Mocht je liever toch wat anders willen, dan is het mogelijk om de originele vaas te vervangen en zo te variëren. Hier kun je ook voor kiezen als de oorspronkelijke vaas om wat voor reden dan ook niet meer goed is.

Deze specifieke vaas is van ons eigen Premium-Hookahs merk. Het is te vergelijken met de standaard Khalil Mamoon vaas. De vaas is handgeblazen, heeft een transparante kleur en is bedrukt met ons eigen logo. Dankzij de transparante kleur kun je goed zien hoeveel water erin zit, wat het makkelijker maakt om de juiste hoeveelheid erin te doen. De diameter van de opening is 5 centimeter. Hierdoor past de vaas met behulp van een vaasrubber op alle Egyptische waterpijpen. Tussen elke vaas kunnen er wel kleine oneffenheden zijn, waardoor de ene beter zal passen dan de ander. Indien je problemen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen om samen naar een oplossing te zoeken.

Premium-Hookahs productlijn

De Premium-Hookahs productlijn staat garant voor de kwaliteit die je van ons gewend bent, of zelfs meer! Naast een uniek product uit onze eigen lijn verassen wij onze klanten met een scherpe prijs tegenover een goede kwaliteit. En als klap op de vuurpijl krijg je ook extra Premium-Punten bij onze eigen productlijn!

Kenmerken
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Model n.v.t.
Lengte 31.0000
Merk Premium-Hookahs
Kleur Zwart
Kwaliteit Excellent (A)
Type Vaas Glas
BEOORDELING & REVIEWS
30

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
30 ster
200
50 ster
123
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Premium-Hookahs Vaas
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven