Premium punten

Premium punten sparen

Bij het aanmaken van een klantaccount, ontvang je direct 250 Premium punten (€2,50) op je klantaccount. Voor iedere besteedde euro, ontvang je nog eens twee Premium punten. Als je daarna een productbeoordeling schrijft van ieder product dat je bij ons hebt besteld, ontvang je nog eens 50 Premium punten per beoordeling! Daarnaast ontvang je nog eens een bonus van maar liefst 350 Premium punten bij het uitnodigen van je vrienden, vriendinnen of familie klant te worden bij Premium-Hookahs. Per persoon die via jouw verwijzing een bestelling bij ons doet, ontvang je direct 350 Premium Punten op je klantaccount! In je account dashboard worden je totaal aantal Premium punten bijgehouden. 100 Premium punten kun je inwisselen voor €1,- euro korting! Aan de linkerkant bij ''verwezen vrienden'' kun je vrienden uitnodigen klant te worden bij Premium-Hookahs.

Voor het maken van een video review in het Nederlands of Engels ontvang je maar liefst 1500 Premium punten (Mail ons na het uploaden op Youtube). Je krijgt ook punten voor het sharen van producten op Social Media. Gebruik hiervoor de social media buttons op de productpagina van onze website (Zorg wel dat je bent ingelogd om automatisch de Premium punten toegevoegd te krijgen aan je klantaccount).

Soms verkopen we producten waar je extra bonuspunten voor krijgt! Kortom een leuke extra voor onze trouwe klanten.

*Je moet ingelogd zijn om Premium punten te kunnen sparen en je saldo te bekijken!

Hoe verdien je Premium punten?

  • 1 Premium punt op elke bestede euro
  • Ontvang 250 Premium punten als je je inschrijft op onze nieuwsbrief
  • 5e bestelling = 500 Premium punten bonus (€5,-)
  • 10e bestelling = 1000 Premium punten bonus (€10,-)
  • 25e bestelling = 1500 Premium punten bonus (€15,-)
  • 50e bestelling = 2500 Premium punten bonus (€25,-)
  • 500 Premium punten na het doorverwijzen van een nieuwe klant
  • 50 Premium punten voor het doorverwijzen van onze fantastische store!
  • Voor sommige producten ontvang je extra veel Premium punten (momenteel niet actief)
  • En meer....

Voor de actuele lijst en het actuele saldo van je Premium punten, kijk dan hier in je klant account.

Gebruik Premium punten

Heb je een leuk aantal punten bij ons gespaard, dan kun je deze inleveren tegen gratis producten of korting op je aankoop. Op de winkelwagen pagina kun je het aantal Premium punten dat je wilt gebruiken bij je bestelling inwisselen. Gebruik al je punten om een volledige korting te krijgen, of bewaar puntenvoor tijden waarin je ze beter kunt gebruiken! (Je Premium punten blijven maar liefst 10 jaar geldig.)

De voordelen als Premium-Hookahs klant

Je spaart dus met iedere aankoop Premium punten voor een lekkere korting, of om eens een stuk minder te betalen in de wat financieel moeilijkere tijden. Ook is het handig je producten bij ons via je klant account te kopen. Hierdoor weten wij precies hoe we je het beste kunnen helpen zodra er een keer een probleem is met één van je producten. Denk bijvoorbeeld aan een waterpijp die niet lekker meer rookt. Doordat je de producten bij ons hebt gekocht, kunnen wij direct zien waar het aan kan liggen. Door onze jarenlange ervaring met dezelfde producten kunnen wij die kennis vervolgens gebruiken om jou te helpen bij problemen. Ook wanneer je vaas kapot is, kunnen wij vaak snel en gemakkelijk een nieuwe leveren, omdat wij werken met vaste betrouwbare merken. Heb je de waterpijp bij een andere winkel gekocht en is je vaas kapot? Dan heb je grote kans dat we je niet verder kunnen helpen. Ook garanderen wij 100% originele producten. Dit is helaas tegenwoordig steeds moeilijker te onderschijden en veel te vinden op de markt. Wij bestaan al langer dan 15 jaar en garanderen de allerhoogste kwaliteit originele producten. Dus niet alleen voor het sparen van Premium punten, kun je het beste al je waterpijp producten bij Premium-Hookahs bestellen op je eigen klant account.