Bigg Ice Rockz - Ice Pure Love

Op voorraad
Nog 10 beschikbaar
€ 7,95

Heerlijke smaak zonder tabak met Aladin Bigg Ice Rockz - Pink Lemonade

Met de Bigg Ice Rockz introduceert het Duitse waterpijpmerk Aladin hun lijn voor waterpijpsteentjes. De steentjes voldoen aan de groeiende vraag voor alternatieven voor het roken van tabak. Deze vraag is er omdat steeds meer mensen nicotine en teer vrij willen roken, zonder dat ze op de smaak willen inleveren. Dankzij de juiste combinatie van de beste materialen ben je met dit merk verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd.

De pittige zuur zoete smaak van Roze citrus limonade!

Een pittige en zoete limonade gemaakt van verse en zure grapefruits. Het water loopt je in de mond tijdens het openen van het bakje. Je ruikt meteen de sterke citrus tonen van deze gloednieuwe Ice rockz smaak!

Overzicht

  • Merk: Aladin Bigg Ice Rockz
  • Smaak : Pink Lemonade
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de steentjes eventjes door met een lepeltje. Vul vervolgens de tabakskop tot onder de rand en laat de hete kooltjes minimaal twee minuten de steentjes verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.

Tip: Rook Steam stones, pasta of ice rockz in combinatie met een Phunnel tabakskop. Hiermee voorkom je dat de steentjes of pasta in de gaten van de tabakskop gaan liggen en dat het sap zal weg druppelen de vaas in. Zo kun je langer en smaakvoller roken!

Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Druif, Honing Meloen, Kaneel
Hoeveelheid n.v.t.
Kwaliteit Excellent (A)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bigg Ice Rockz - Ice Pure Love
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven