Shaashii - Cola

Niet op voorraad
Delen

Extra smaak en leuk effect met Shaashii – Cola

Shaashii is een merk dat shisha poeder maakt waarmee je extra smaak kunt meegeven aan je rooksessie. Dit doe je niet door je tabak of steentjes te bevochtigen, maar door smaakvolle poeder in de vaas te doen. Hierdoor krijgt de rook via het water extra smaak. Hierdoor kun je ook op een eenvoudige manier je eigen smaakcombinaties creëren.

Feel the Samurai

Cola hoort bij het Feel the Samurai type en geeft de rook een zoete colasmaak mee. Daarnaast zorgt het er ook voor dat het water in de vaas een mooie bruine kleur krijgt. Dit past goed bij de samurai. Het poeder bevat geen nicotine, teer of andere schadelijke stoffen, en gaat daarom goed samen met herbal tabak of stoomsteentjes. Kies bij deze ook de colasmaak om deze te versterken, of maak je eigen combinatie met dit drankje.

Overzicht

  • Merk: Shaashii
  • Type: Feel the Samurai
  • Smaak : Cola
  • Inhoud: 120g
  • Geschikt voor: In de vaas
  • Gebruiksaanwijzing: Voeg 2 theelepels poeder aan het water in de vaas en schud even om het goed te mengen. Maak daarna de rest van de waterpijp klaar en rook zoals je gewend bent. Pas de hoeveelheid poeder aan voor een sterkere of zwakkere smaak.
Kenmerken
Merk Shaashii
Nicotine gehalte Nee
Herkomst Duitsland
Structuur n.v.t.
Smaak soort Zoet, Kruidig (Spicey), Drankjes
Smaak Cola
Hoeveelheid 508
Kwaliteit Economy (B)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shaashii - Cola
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven