Shiazo - Banaan

Waardering:
91% of 100
Niet op voorraad

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo– Banaan

Deze stoomsteentjes zijn van het Duitse merk Shiazo. Zij hebben zich gespecialiseerd op het gebied van kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. Hierbij wordt ook de smaak geabsorbeerd. Het is hun versie voor waterpijptabak. De smaakvolle stoom die bij het verwarmen vrijkomt bevat geen nicotine, teer of andere schadelijke stoffen. Als je wilt genieten van fijne, smaakvolle waterpijpsessies zonder gevaar voor de gezondheid, dan vormen deze stoomsteentjes een gezond alternatief.

De volle smaak van banaan

Banaan in het algemeen is een smaak die veel mensen lekker vinden. Het kan alleen ook al snel gaan overheersen. Bij deze stoomsteentjes van shiazo is dat niet zo. Ze hebben de perfecte balans gevonden in de sterkte van de zoete banensmaak. Hiedoor kun je heerlijk genieten van dit heerlijk stuk fruit.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Zoet, Fruit
Smaak Banaan
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.55

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
91% of 100
30 ster
9
50 ster
50
100 ster
één
200 ster
123
één ster
123
Prijs 4.71
94.2% of 100
Kwaliteit 4.43
88.6% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Banaan
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven