Shiazo - Cappuccino (250gr)

Niet op voorraad

Shiazo presenteert: Cappuccino steam stones

Shiazo zorgt met haar stoomsteentjes voor een nieuwe- en innovatieve manier van waterpijp roken. Vrij van tabak, -teer en -andere schadelijke stoffen bieden deze steentjes een gezond en smakelijk alternatief. Met cappuccino zet Shiazo een stap in voorheen onbekend terrein; een gewaagde - maar naar ons idee - lekkere, nieuwe smaak.

Experimentele stoomsteentjes

Cappuccino steentjes vervangen de klassieke thee/waterpijp combinatie met een sterk koffie aroma. Verrassend smaakvol; het proberen waard. Met smaken als Whiskey en -Acapulco bewezen de Duitsers eerder dat zij het enorm goed doen met experimentele smaken. Cappuccino is hierin geen uitzondering; koffie bij de waterpijp blijkt een prima toevoeging.

Gebruik vóór je shisha sessie wel een nieuwe- of schone slang. Hiermee blijven er geen smaken hangen (ghostflavours) van vorige sessies. Om het meeste uit je Shiazo stoomsteentjes te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard; resultaat is meer rooktijd. Tot slot hebben beiden tabakskoppen een vorm die de steentjes goed in plaats houdt; geen vastzittende steam stones meer in de kop.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Romig (Creamy), Zoet, Drankjes
Smaak Koffie
Hoeveelheid 250 gram
Kwaliteit n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Cappuccino (250gr)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven