Shiazo - Caribbean Dream

Waardering:
99% of 100
Op voorraad
Nog 10 beschikbaar
€ 7,50
€ 6,38
Delen

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo – Caribbean Dream

Shiazo is een Duits merk wat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van stoomsteentjes. Deze dienen als vervanging voor waterpijptabak. Het zijn een soort kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. Ze absorberen hierbij ook de smaak. Bij het verwarmen ontstaat er een stoom die vol van smaak is. Bovendien bevat de stoom geen nicotine, teer of andere schadelijke stoffen. De stoomsteentjes zijn daarom een gezond alternatief voor iedereen die zonder gevaar voor de gezondheid wil genieten van fijne, smaakvolle waterpijpsessies.

Caribbische fruitmix

Met fruitsmaken kun je allerlei verschillende combinaties maken. Het kan dan alleen best moeilijk zijn om de juiste verhoudingen te vinden. Met deze Caribbean Dream heb je dat probleem niet. Het is een combinatie van verschillende vruchten uit het Caribbische gebied. Proef de heerlijke smaak van kokos, rum, ananas, perzik en granaatappel. Ze zijn perfect in balans en je nemen je mee naar deze prachtige eilanden.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Ben jij dol op deze smaak? Je kunt deze ook bestellen in een voordeelverpakking van 1kg: Caribbean Dream1kg.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Kokosnoot
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit n.v.t.
BEOORDELING & REVIEWS
4.95

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
99% of 100
30 ster
13
50 ster
één
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 4.86
97.2% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Caribbean Dream
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven