Shiazo - Dragon Fruit

Waardering:
98% of 100
Op voorraad
€ 7,50

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo – Dragon Fruit

Wil jij lekker van je rooksessie kunnen genieten zonder teer en nicotine? Kijk dan eens naar deze stoomsteentjes van Shiazo. Dit is een Duits merk dat zich gespecialiseerd heeft op dit product. Ze vormen een vervanging van waterpijp tabak. Het grote voordeel is dat het geen teer en nicotine bevat, zonder dat je op de smaak hoeft in te leveren. De kiezelsteentjes hebben een vloeistof met smaak opgenomen, en laat deze weer los bij het verwarmen voor een smaakvolle stoom.

Unieke fruitsmaak

De meeste smaken die je tegenkomt zijn gemaakt van fruit. Je hebt hierbij enkele klassieke smaken, maar af en toe kom je een smaak tegen die je nog niet eerder had gezien. Dat is waarschijnlijk het geval bij deze Dragon Fruit. In het Nederlands wordt dit stuk fruit ook wel pitaja genoemd. Het heeft een lichtzoete smaak die een beetje doet denken aan kiwi. Probeer het en oordeel zelf.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Zoet, Fruit
Smaak Drakenfruit
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.9

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
98% of 100
30 ster
7
50 ster
één
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Kwaliteit 4.75
95% of 100
Prijs 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Dragon Fruit
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven