Shiazo - Energy drink

Waardering:
99% of 100
Op voorraad
Nog 6 beschikbaar
€ 7,50

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo stones – Energy drink

Wil jij lekker van je rooksessie kunnen genieten zonder je druk te maken over teer en nicotine? Kijk dan eens naar deze stoomsteentjes van Shiazo. Dit is een Duits merk dat zich gespecialiseerd heeft op dit product. Ze vormen een vervanging van waterpijptabak. Het grote voordeel is dat het geen nicotine en teer bevat, zonder dat je op de smaak hoeft in te leveren. De kiezelsteentjes hebben een vloeistof met smaak opgenomen, en laat deze weer los bij het verwarmen voor een smaakvolle stoom.

Verkwikkende energiedrank

Kun jij wel een beetje energie gebruiken aan het einde van de dag? Probeer dan eens deze Energy drink smaak. Het heeft dezelfde zoete smaak van energiedrankjes. Het heeft daarnaast ook een oppeppend effect. Met de stoomsteentjes kun je op een gezonde manier genieten van deze heerlijke oppepper.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Ben jij dol op deze smaak? Je kunt deze ook bestellen in een voordeelverpakking van 1kg: Energy1kg.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Zoet, Drankjes
Smaak Energy
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.95

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
99% of 100
30 ster
19
50 ster
één
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 4.90
98% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Energy drink
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven