Shiazo - Grape/Mint

Waardering:
98% of 100
Niet op voorraad

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo – Grape/Mint

Shiazo is een Duits merk wat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van stoomsteentjes. Deze dienen als vervanging voor waterpijptabak. Het zijn een soort kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. Ze absorberen hierbij ook de smaak. Bij het verwarmen ontstaat er een stoom die vol van smaak is. Bovendien bevat de stoom geen nicotine en teer.

Zoete druiven met frisse munt

Druif is een van de klassieke en populairste smaken op de markt. Deze smaak wordt ook regelmatig gecombineerd met frisse munt. Met deze steentjes kun je op een gezonde manier genieten van deze authentieke smaakcombinatie. Er zit echter nog wel een kleine twist in. In plaats van groene druiven zijn er rode druiven gebruikt. Hiermee is de combinaite toch weer net even anders dan dat je gewend bent.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Fris (Mint / Menthol)
Smaak Mint
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.9

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
98% of 100
30 ster
9
50 ster
één
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 4.80
96% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Grape/Mint
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven