Shiazo - Honeydew Melon

Waardering:
91% of 100
Niet op voorraad

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo – Honeydew Melon

Wil jij een alternatief voor waterpijptabak? Kijk dan eens naar deze stoomsteentjes van Shiazo. Dit Duitse merk heeft zich op dit product gespecialiseerd. Het bestaat uit een soort kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. De smaak wordt hierbij ook geabsorbeerd. Bij het verwarmen komt de smaak samen met de stoom los voor een heerlijke smaakbeleving. Het bevat geen en teer.

Zachte zoete meloen

Hou jij van meloen? Dan moet je deze Honeydew Melon smaak zeker een keer proberen. Meloen kom je niet heel veel tegen als tabaksmaak, maar het is er zeker voor geschikt. De heerlijk sappige suikermeloen geeft een zachte zoete smaak die zowel voor liefhebbers van zoete smaken als andere rokers een goede keuze is.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Ben jij dol op deze smaak? Je kunt deze ook bestellen in een voordeelverpakking van 1kg: Honeydew Melon 1kg.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Zoet, Fruit
Smaak Honing Meloen
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.55

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
91% of 100
30 ster
9
50 ster
50
100 ster
één
200 ster
123
één ster
123
Prijs 4.71
94.2% of 100
Kwaliteit 4.43
88.6% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Honeydew Melon
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven