Shiazo - Kokosnoot

Waardering:
89% of 100
Niet op voorraad

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo– Kokosnoot

Wil jij een gezonder alternatief voor waterpijptabak? Kijk dan eens naar deze stoomsteentjes van Shiazo. Dit Duitse merk heeft zich op dit product gespecialiseerd. Het bestaat uit een soort kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. De smaak wordt hierbij ook geabsorbeerd. Bij het verwarmen komt de smaak samen met de stoom los voor een heerlijke smaakbeleving. Het bevat geen nicotine, teer of andere schadelijke stoffen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je gezondheid, maar kunt er wel smaakvolle rooksessies mee hebben.

De unieke smaak van kokos

Kokosnoot is een unieke smaak binnen het assortiment van Shiazo. Je komt het niet vaak tegen. Dit is best raar, omdat kokos wel wordt gebruikt voor het maken van natuurkooltjes en de smaak de laatste tijd steeds populairder is geworden. Met deze steentjes kun je in ieder geval wel van de zoete en romige smaak van kokos genieten. Het laat zich ook prima combineren met fruitsmaken, dus leef je helemaal uit en maak je eigen unieke combinaties.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Romig (Creamy), Zoet, Fruit
Smaak Kokosnoot
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit n.v.t.
BEOORDELING & REVIEWS
4.45

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
89% of 100
30 ster
13
50 ster
20
100 ster
100
200 ster
123
één ster
123
Prijs 4.45
89% of 100
Kwaliteit 4.45
89% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Kokosnoot
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven