Shiazo - Lime

Waardering:
94% of 100
Op voorraad
Nog 6 beschikbaar
€ 7,50
Delen

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo– Lime

Shiazo is een Duits merk wat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van stoomsteentjes. Deze dienen als vervanging voor waterpijptabak. Het zijn een soort kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. Ze absorberen hierbij ook de smaak. Bij het verwarmen ontstaat er een stoom die vol van smaak is. Bovendien bevat de stoom geen nicotine en teer. De stoomsteentjes zijn daarom een gezond alternatief voor iedereen die zonder gevaar voor de gezondheid wil genieten van fijne, smaakvolle waterpijpsessies.

Heerlijk fris en zuur

Op zoek naar een lekkere en verfrissende smaak voor tijdens de zomerdagen? Dan is deze Lime echt iets voor jou. Bij deze smaak heb je al het goede van friszure limoen. Het is iets minder sterk dan citroen, en daarmee geschikt voor iedereen. Laat jezelf verleiden door deze verrassende smaak.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Zuur, Fruit
Smaak Limoen
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.7

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
94% of 100
30 ster
8
50 ster
één
100 ster
één
200 ster
123
één ster
123
Kwaliteit 4.80
96% of 100
Prijs 4.60
92% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Lime
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven