Shiazo - Long Island Iced Tea

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
Nog 8 beschikbaar
€ 7,00
Delen

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo – Long Island Iced Tea

Deze stoomsteentjes zijn van het Duitse merk Shiazo. Zij hebben zich gespecialiseerd op het gebied van kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. Hierbij wordt ook de smaak geabsorbeerd. Het is hun versie voor waterpijptabak. De smaakvolle stoom die bij het verwarmen vrijkomt bevat geen teer en nicotine.

Heerlijke cocktailsmaak

Long Island Iced Tea is een Amerikaanse cocktail. Het is gemaakt van wodka, gin, rum, citroensap en een vleugje cola. Met deze steentjes van Shiazo kun je nu ook genieten van deze heerlijke combinatie. Doordat er geen nicotine en alcohol inzit, doe je dit bovendien op een gezonde en verantwoorde manier. Probeer het en overtuig jezelf.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Ijsthee
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Excellent
BEOORDELING & REVIEWS
30

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
30 ster
50
50 ster
123
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Prijs 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Long Island Iced Tea
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven