Shiazo - Mad Dog

Waardering:
90% of 100
Op voorraad
Nog 4 beschikbaar
€ 6,50
Delen

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo– Mad Dog

Wil jij lekker van je rooksessie kunnen genieten zonder je druk te maken om teer en nicotine? Kijk dan eens naar deze stoomsteentjes van Shiazo. Dit is een Duits merk dat zich gespecialiseerd heeft op dit product. Ze vormen een vervanging van waterpijptabak. Het grote voordeel is dat het geen teer en nicotine bevat, zonder dat je op de smaak hoeft in te leveren. De kiezelsteentjes hebben een vloeistof met smaak opgenomen, en laat deze weer los bij het verwarmen voor een smaakvolle stoom.

Zoet en pittig

De zoete smaak van frambozen met een vleugje hete pepers. Dat is de smaakcombinatie van Mad Dog. Het is uniek in het assortiment van Shiazo. In plaats van frisse sensaties door smaken zoals mint of kauwgom is dit weer eens iets nieuws. Durf jij het aan?

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Spaanse Peper
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Excellent
BEOORDELING & REVIEWS
4.5

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
90% of 100
30 ster
9
50 ster
200
100 ster
123
200 ster
123
één ster
één
Prijs 4.83
96.6% of 100
Kwaliteit 4.17
83.4% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Mad Dog
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven