Shiazo - Mint

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
Nog 9 beschikbaar
€ 7,50

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo – Mint

Deze stoomsteentjes zijn van het Duitse merk Shiazo. Zij hebben zich gespecialiseerd op het gebied van kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. Hierbij wordt ook de smaak geabsorbeerd. Het is hun versie voor waterpijptabak. De smaakvolle stoom die bij het verwarmen vrijkomt bevat geen teer en nicotine.

Heerlijk frisse munt

Mint is een van de meest klassieke en populairste smaken op de markt. Met deze stoomsteentjes kun je genieten van deze heerlijke smaak. Het is gemaakt van frisse munt en is heerlijk voor op warme zomerdagen. Het laat zicht ook uitstekend combineren met andere smaken.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Fris (Mint / Menthol)
Smaak Menthol
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
30

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
30 ster
14
50 ster
123
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Prijs 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Mint
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven