Shiazo - Naturel (250gr)

Op voorraad
Nog 8 beschikbaar
€ 14,95
€ 9,95
Delen

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo– Naturel

Wil jij een alternatief voor waterpijptabak? Kijk dan eens naar deze stoomsteentjes van Shiazo. Dit Duitse merk heeft zich op dit product gespecialiseerd. Het bestaat uit een soort kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. De smaak wordt hierbij ook geabsorbeerd. Bij het verwarmen komt de smaak samen met de stoom los voor een heerlijke smaakbeleving. Het bevat geen nicotine of teer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je gezondheid, maar kunt er wel smaakvolle rooksessies mee hebben.

Neutrale basis voor andere smaken

Naturel is uniek binnen het assortiment van Shiazo. Het heeft namelijk geen smaak van zichzelf. Als je deze wil roken moet je zelf een smaak toevoegen. Dit kun je op een eenvoudige manier doen door gebruik van tabak bevochtigers zoals Mola Mix. De steentjes vormen hiermee een neutrale basis die je kunt gebruiken om smaakcombinaties uit te proberen, of om zelf de sterkte van je smaak te bepalen.

Dit product komt in een bakje van 250 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Droog
Smaak soort n.v.t.
Smaak n.v.t.
Hoeveelheid 250 gram
Kwaliteit Excellent (A)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Naturel (250gr)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven