Shiazo - Passion Fruit

Waardering:
98% of 100
Niet op voorraad

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo – Passion Fruit

Wil jij een alternatief voor waterpijptabak? Kijk dan eens naar deze stoomsteentjes van Shiazo. Dit Duitse merk heeft zich op dit product gespecialiseerd. Het bestaat uit een soort kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. De smaak wordt hierbij ook geabsorbeerd. Bij het verwarmen komt de smaak samen met de stoom los voor een heerlijke smaakbeleving. Het bevat geen nicotine en teer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je gezondheid, maar kunt er wel smaakvolle rooksessies mee hebben.

Zoete passievruchten

Passion Fruit kom je regelmatig tegen in fruitmixen. Met deze steentjes kun je echter nu ook van alleen deze smaak genieten. Proef de heerlijke zoete smaak van passievrucht. Je kunt het uiteraard ook gebruiken om je eigen fruitmix te maken.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Zoet, Fruit
Smaak Passievrucht
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.9

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
98% of 100
30 ster
9
50 ster
één
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 4.80
96% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Passion Fruit
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven