Shiazo - Peach (250gr)

Niet op voorraad

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo – Peach

Wil jij lekker van je rooksessie kunnen genieten zonder nicotine en teer? Kijk dan eens naar deze stoomsteentjes van Shiazo. Dit is een Duits merk dat zich gespecialiseerd heeft op dit product. Ze vormen een vervanging van waterpijptabak. Het grote voordeel is dat het geen nicotine en teer bevat, zonder dat je op de smaak hoeft in te leveren. De kiezelsteentjes hebben een vloeistof met smaak opgenomen, en laat deze weer los bij het verwarmen voor een smaakvolle stoom.

Heerlijk zoete perzikken

Ben jij op zoek naar een lekkere lichtzoete smaak? Dan moet je deze perziksmaak van Shiazoeens proberen. Het is een van de traditionele smaken op de markt en de steentjes bieden je een gezonde manier om ervan te genieten. Perzik is geliefd onder liefhebbers van zoet tabak, maar doordat de zoetheid niet overweldigend is kunnen ook velen andere deze smaak waarderen. Laat je lekker verleiden met deze heerlijke smaak.

Dit product komt in een voordeelverpakking van 250 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Zoet, Fruit
Smaak Perzik
Hoeveelheid 250 gram
Kwaliteit Excellent (A)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Peach (250gr)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven