Shiazo - Pure (250gr)

Op voorraad
Nog 6 beschikbaar
€ 14,95
€ 9,95
  • Koop 3 voor € 7,95 en bespaar 20%

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo – Pure

Wil jij lekker van je rooksessie kunnen genieten zonder je druk te maken over teer en nicotine? Kijk dan eens naar deze stoomsteentjes van Shiazo. Dit is een Duits merk dat zich gespecialiseerd heeft op dit product. Ze vormen een vervanging van waterpijptabak. Het grote voordeel is dat het geen nicotine en teer bevat, zonder dat je op de smaak hoeft in te leveren. De kiezelsteentjes hebben een vloeistof met smaak opgenomen, en laat deze weer los bij het verwarmen voor een smaakvolle stoom.

De perfecte basis

De Pure smaak is uniek in zijn soort, omdat het eigenlijk helemaal geen smaak bevat. Hiermee vormen deze steentjes de perfecte basis voor je eigen fruitcocktail. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een tabaksbevochtiger gebruiken. De steentjes nemen de smaak in zich op en laten het tijdens het roken weer vrij. Vergeet het traditioneel mixen van smaken, maar creëer in plaats daarvan je eigen smaak! Een andere manier waarop je deze steentjes kunt gebruiken, is om een sterke smaak wat af te zwakken. Heb je bijvoorbeeld een smaak die je iets te sterk vindt, dan kun je deze wat milder maken door een deel van de steentjes te vervangen met de Pure. Zo kun je alsnog genieten van die smaak.

Dit product komt in een voordeelverpakking van 250 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Turkije
Structuur Droog
Smaak soort n.v.t.
Smaak Nee
Hoeveelheid 250 gram
Kwaliteit Excellent (A)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Pure (250gr)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven