Shiazo - Whiskey

Waardering:
85% of 100
Niet op voorraad

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo – Whiskey

Shiazo is een Duits merk wat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van stoomsteentjes. Deze dienen als vervanging voor waterpijptabak. Het zijn een soort kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. Ze absorberen hierbij ook de smaak. Bij het verwarmen ontstaat er een stoom die vol van smaak is. Bovendien bevat de stoom geen teer en nicotine. De stoomsteentjes zijn daarom een alternatief voor iedereen die met minder gevaar voor de gezondheid wil genieten van fijne, smaakvolle waterpijpsessies.

De unieke smaak van Whiskey

De meeste smaken om te roken zijn gemaakt van fruit. Dat is niet zo voor deze Whiskey smaak. Shiazo heeft deze stoomsteentjes bedruppeld met deze sterke drank. Hierdoor ben je verzekerd van de authentieke smaak. Als je van deze alcoholische drank houdt, moet je deze smaak zker een keer proberen.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Whiskey
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit n.v.t.
BEOORDELING & REVIEWS
4.25

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
85% of 100
30 ster
100
50 ster
123
100 ster
123
200 ster
één
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 3.50
70% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Whiskey
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven