Shisha mondstukjes (AMY / ODUMAN) - XL (100st)

Op voorraad
€ 7,50
  • Koop 2 voor € 6,50 en bespaar 13%

Shisha mondstukjes XL (man) voor hygiënische rooksessies

Als je hygiënisch wilt roken, dan zijn mondstukjes een essentieel onderdeel. Je kunt ze namelijk tussen personen wisselen, en je zet ze eenvoudig op het uiteinde van je slang. Het is een zeer belangrijke toevoeging voor shisha lounges, maar ook zeker prettig voor de particuliere roker.

Dit is een standaard mondstukje in maat XL. Het is gemaakt van plastic, waardoor je het na gebruik kunt weggooien. Het mondstukje past op alle slangen met rond afgewerkt uiteinde en de Amy Deluxe gripslang. Het is van het mannelijke type, wat inhoudt dat je het in het uiteinde van de slang plaatst. Bij dunne slange kan je het ook vrouwelijk gebruiken, dan plaats je het mondstuk over de slang heen. Het dikke gedeelte heeft een diameter van 1 centimeter. Bij bestelling ontvang je 100 mondstukjes in willekeurige kleuren.

Deze mondstukjes worden het meest verkocht van alle type mondstukjes die we hebben, aangezien ze op de meeste soorten slangen en waterpijpen passen. Denk daarbij aan AMY Deluxe, Oduman en bijna alle soorten siliconen slangen.

Kenmerken
Merk overige merken
Diameter onderkant 1 cm
Past op Siliconen slangen
Hoeveelheid 100 stuks
Kwaliteit Economy (B)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shisha mondstukjes (AMY / ODUMAN) - XL (100st)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven