Bigg Ice Rockz - Ice Strawberry

Waardering:
92% of 100
Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
€ 7,50
  • Koop 2 voor € 6,95 en bespaar 7%
Delen

Heerlijke smaak zonder tabak met Aladin Bigg Ice Rockz - Strawberry

Bigg Ice Rockz is een lijn voor waterpijpsteentjes. Deze steentjes zijn ontwikkeld door Aladin, een Duits merk wat ook bekend staat om zijn waterpijpen. Ze zijn ontwikkeld vanwege de groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. De Bigg Ice Rockz voldoen aan deze vraag. Er is lang gewerkt aan de juiste combinatie van de beste materialen om dampsteentjes te produceren die zorgen voor dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd. Bovendien zijn de steentjes nicotine en teer vrij, dus heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken.

De zoete smaak van aardbeien

Bij het roken van de steentjes in het belangrijk dat de smaak die je verwacht te proeven je daadwerkelijk ook proeft. Met Bigg Ice Rockz hoef je alleen maar het bakje open te maken om te ruiken wat je kunt verwachten. De geur loopt perfect over in de smaak. In dit geval is dit de heerlijke geur van aardbeien. Strawberry is een van de populairste smaken vanwege zijn uitgesproken zoete smaak. Door smaakversterkers als Mola Mix toe te voegen kun je eventueel lekker experimenteren met andere smaakcombinaties.

Overzicht

  • Merk: Aladin Bigg Ice Rockz
  • Smaak : Strawberry
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de steentjes eventjes door met een lepeltje. Vul vervolgens de tabakskop tot onder de rand en laat de hete kooltjes minimaal twee minuten de steentjes verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.

Tip: Rook Steam stones, parels of ice rockz in combinatie met een Vortex of Phunnel tabakskop. Hiermee voorkom je dat de steentjes in de gaten van de tabakskop gaan liggen en dat het sap zal weg druppelen de vaas in. Zo kun je langer en smaakvoller roken!

Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak soort Zoet, Fruit
Smaak Mint
Hoeveelheid n.v.t.
Kwaliteit Excellent
BEOORDELING & REVIEWS
4.6

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
92% of 100
30 ster
8
50 ster
100
100 ster
één
200 ster
123
één ster
123
Prijs 4.50
90% of 100
Kwaliteit 4.67
93.4% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bigg Ice Rockz - Ice Strawberry
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven