Shiazo - Dubbel Appel

Waardering:
96% of 100
Op voorraad
€ 7,50

Smaakvolle stoomsteentjes met Shiazo – Dubbel Appel

Wil jij een alternatief voor waterpijp tabak? Kijk dan eens naar deze stoomsteentjes van Shiazo. Dit Duitse merk heeft zich op dit product gespecialiseerd. Het bestaat uit een soort kiezelsteentjes die vloeistoffen opnemen. De smaak wordt hierbij ook geabsorbeerd. Bij het verwarmen komt de smaak samen met de stoom los voor een heerlijke smaakbeleving. Het bevat geen nicotine en teer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je gezondheid, maar kunt er wel smaakvolle rooksessies mee hebben.

Klassieke dubbel appelsmaak

Dubbel Appel is samen met de gewone appelsmaak een van de meest klassieke en populairste smaken op de markt. Met deze stoomsteentjes kun je op een alternatieve manier genieten van deze heerlijke smaak. Het is gemaakt van twee verschillende soorten appels en een vleugje anijs. Door de combinatie krijg je een zoetfrisse smaak met een dropachtige nasmaak.

Dit product komt in een bakje van 100 gram. Dit is een uitstekende keuze wanneer je deze smaak of stoomsteentjes in het algemeen een keer wilt uitproberen. Ook is het makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie als je hen deze smaak wilt laten proeven. Gebruik voordat je gaat roken wel een nieuwe of schone slang. Je hebt dan geen last van achtergebleven smaken (ghostflavours) van vorige sessies. Mocht de smaak je bevallen kun je altijd nog een aparte slang reserveren die je vervolgens alleen voor deze gebruikt. Om het meeste uit je rooksessies te halen is het bovendien aan te raden om een phunnel- of vortex tabakskop te gebruiken. Het vocht blijft bij deze typen goed bewaard voor nog meer smaak en rooktijd. Bovendien heb je er geen last van dat de steentjes de gaatjes blokkeren.

Ben jij dol op deze smaak? Je kunt deze ook bestellen in een voordeelverpakking van 1kg: Double Apple 1kg.

Kenmerken
Merk Shiazo
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Extreem nat
Smaak soort Dubbel Appel (Drop / Anijs)
Smaak Drop, Dubbel Appel
Hoeveelheid 100 gram
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.8

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
96% of 100
30 ster
38
50 ster
7
100 ster
123
200 ster
één
één ster
123
Prijs 4.83
96.6% of 100
Kwaliteit 4.74
94.8% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shiazo - Dubbel Appel
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven