Space Smoke - Cosmo phunnel bowl

Niet op voorraad

Space Smoke - Cosmo phunnel bowl tabakskop met geglazuurde afwerking

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Een phunnel bowl werkt immers anders dan de standaard tabakskop. In plaats van kleine gaatjes in de bodem heeft dit type één groot gat in het midden welke als een schoorsteen uitsteekt. Het tabak leg je in de geul eromheen. Het ontwerp heeft als groot voordeel dat los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je pasta, tabak of steentjes. Ook heb je hierdoor een betere airflow (soepel inhaleren).

We kunnen zelfs stellen dat je voor het gebruik van Space Smoke of pasta, altijd in ieder geval een Phunnel tabakskop moet gebruiken, anders zullen de gaatjes op de bodem bij een klassieke tabakskop verstopt zullen raken (en kun je moeilijk inhaleren). 

Space Smoke - phunnel bowl (Cosmic edition)

Deze exclusieve phunnel tabakskop van het merk Space Smoke is het parade-paardje van Space Smoke en ideaal afgestemd voor het gebruik van Space Smoke pasta's. Dit Russische merk levert tabakskoppen met waanzinnige afwerking. Ze worden hand gemaakt van steen dat de hitte gelijkmatig over de hele tabakskop verspreidt. Dit is een model met een geglazuurde afwerking. Hierdoor kunnen smaken niet in de kop trekken. Dit is erg handig wanneer je graag verschillende smaken rookt of mixed (zoals je bij space smoke wilt gaan doen) en niet voor elke smaak een andere tabakskop wilt aanschaffen. Doordat de sappen en pasta in de geul bewaard blijven geeft deze kop je smaakvolle rooksessies. Dit is heerlijk wanneer je lekker een avondje wilt relaxen met je favoriete pijp en smaak. Kenmerken
Merk Space Smoke
Soort Phunnel
Materiaal Witte klei
Geglazuurd Ja (Geglazuurd)
Herkomst Rusland
Kwaliteit Premium (A+)
Maat Medium
Grootte tabakskopgat n.v.t.
Kleur Paars, Zwart
Diameter onderkant 2,5 cm
Lengte 11.0000
Inhoud tabakskop 35.0000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Space Smoke - Cosmo phunnel bowl
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven