Steamulation - Classic Platinum

Op voorraad
€ 299,00
Delen

Steamulation - Classic Platinum

De Classic Platinum van Steamulation. Deze prachtige waterpijp volgt het principe van less is more. Het combineert het simpele en elegante uiterlijk met een soeple rookervaring. Het is te gebruiken met uiterlijk vier slangen en is machinaal tot stand gekomen in Duitsland.  Met haar 10 milimeter dikke kristallen glazen vaas, afwerking met een van de meest waardevolle edelmetalen: Platinum is de Steamulation - Classic Platinum een premium toevoeging aan ons aanbod. Het logo op de steamulation, gemaakt van platinum, staat voor de kwaliteit en onze garantie om u te verblijden met de luxe die Stimulation te bieden heeft. De Steamulation - Classic Platinum heeft een universele rookkamer en valt in onze Premium (A+ klasse). Natuurlijk selecteren wij exclusief kwalitatieve varianten van Steamulation. Online een Steamulation shisha bestellen doe je bij Premium-Hookahs.

Daarnaast heeft deze waterpijp het Steamclick 360 systeem wat deze shisha zo uniek en exquisiet te roken maakt is ook hier het kloppende hart van de classic. Dit maakt deze shisha tot een echte Stimulation, die overigens niet alleen heel betrouwbaar is en lang mee gaat maar ook over het snelste rooksysteem ter wereld beschikt.

Steamulation garandeert de meest verfijnde rookervaring met hun gesloten kamer rooksysteem wat alle onderdelen integreert in de sisha maar ze toch met 1 makkelijke stap laat verwijderen waardoor onderhoud en het verwijderen van oude rook met 1 zucht een eitje wordt. Geleid door alle onderdelen neemt deze zucht de makkelijkste weg door je hookah door de precies in de diameter afgewerkte luchtweg 

Kenmerken
Merk Steamulation
Herkomst Duitsland
Productie Machinaal
Diffuser Regelbaar
Sluiting 360 Steam-click
Rookkamer Universeel
Kwaliteit Premium (A+)
Type Vaas Kristal
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Zilver
Aantal slangen 1 slang
Lengte 52cm
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Steamulation - Classic Platinum
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven