Steamulation - Superior Gold

Op voorraad
€ 499,00

De Steamulation - Superior Gold van Steamulation. Deze waterpijp is te gebruiken met maximaal vier slangen en is machinaal tot stand gekomen in Duitsland. Met haar goud gekleurde afwerking is de Steamulation - Superior Gold een waardige aanvulling van het assortiment. De Steamulation - Superior Gold is uitgerust met een universele rookkamer en behoort tot de Premium (A+ klasse). Natuurlijk selecteren we exclusief kwalitatieve varianten van Steamulation. Online een Steamulation waterpijp kopen doe je bij Premium-Hookahs.

Let op: Deze waterpijp wordt geleverd zonder slang en tabakskop!

Passen alle slangen en tabakskoppen op deze waterpijp? :

Ja, in principe zijn alle producten op onze website aansluitbaar en uitwisselbaar, mits anders is aangegeven op de productpagina. Om die reden adviseren we dan ook om alle producten via Premium-Hookahs aan te schaffen zodat je zeker weet dat ze aansluiten en dat ze authentiek zijn (helaas is er veel namaak op de markt. Premium-Hookahs garandeerd je van 100% originele producten!). Wanneer je via je klantaccount bestelt, profiteer je niet alleen van het sparen van Premium punten, maar kun je in de toekomst ook gemakkelijker passende reserveonderdelen terug vinden op basis van je aankoopgeschiedenis. Ook kunnen wij je sneller helpen bij vragen over je producten en bevestigen of een product zal gaan aansluiten en een goede combinatie vormt.


Unieke en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen!


Let op: Dit product wordt op bestelling hand geproduceerd. Het productieproces en levertijd van dit product kan daardoor een iets langere levertijd hebben. Wij hanteren daarom bij dit product een levertijd van 7 tot 14 dagen.  

Kenmerken
Merk Steamulation
Herkomst Duitsland
Productie Machinaal
Diffuser Regelbaar
Sluiting 360 Steam-click
Rookkamer Universeel
Kwaliteit Premium (A+)
Type Vaas Kristal
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Goud
Max. aantal slangen 1 slang, 2 slangen, 3 slangen, 4 slangen
Lengte 67cm
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) 1010
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Steamulation - Superior Gold
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven