El Nefes Hookah Cream - Strawberry Shake

Niet op voorraad
Delen

Revolutionair roken met El Nefes Hookah Cream – Strawberry Shake

El Nefes Hookah Cream is een lijn voor waterpijppasta. Deze pasta is ontwikkeld door El Nefes, een Turks merk wat ook bekend staat om zijn waterpijpen. Er is een groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. Stoomsteentjes zijn hier een goed voorbeeld van, maar ook deze pasta voldoet aan deze vraag. Je bent verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd met maar een klein beetje pasta. Bovendien is de pasta nicotine en teer vrij, dus heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken.

Smeerbare aardbeien

Met Strawberry Shake krijg je heerlijke aardbeien in een milkshake uitvoering. De smaak is zowel zoet als romig. Voeg zelf nog een beetje mint toe voor een echte koele milkshake ervaring. Dankzij de hittebestendige glycerol pasta kun je op een gezonde manier genieten van deze smaak.

Overzicht

  • Merk: El Nefes Hookah Cream
  • Smaak : Strawberry Shake
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Spuit de pasta direct vanuit de tube over de oppervlakte van je tabakskop totdat je een aardig laagje hebt. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Kenmerken
Merk El Nefes
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Turkije
Structuur Nat
Smaak aardbei
Hoeveelheid n.v.t.
Kwaliteit Economy (B-klasse)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:El Nefes Hookah Cream - Strawberry Shake
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven