Waterpijp tabakskoppen

Het kiezen van de juiste tabakskop is erg belangrijk om tot een goede rooksessie te komen. De vorm, het materiaal, de omvang en de diepte van de shishakop zijn namelijk bepalend voor de verbranding van de tabak (ook wel heat management genoemd). Daarom helpen we je in dit artikel graag bij het kiezen van de juiste tabakskom. Weet je al wel welke kop je nodig hebt? Dan kies je hier je model en je favoriete kleur! Maak onder andere een keuze uit de standaard tabakskop voor droge tabak zoals Nakhla, een speciale phunnel bowl of vortex bowl voor sappige tabaksoorten en de populaire creams en steam stones, de extreem soepel rokende siliconen tabakskoppen (super combo met de Oduman ignis ) of de populaire chimney bowls die gebruikt worden in de Shisha lounges. Wist je dat elke tabakskop weer een geheel andere rookervaring brengt? Zo heb je tabakskopjes met een soepele airflow, dit zijn meestal de phunnel bowls (hoe groter het gat, hoe gemakkelijker de airflow), of juist een gedempte rookervaring zoals bijvoorbeeld standaard tabakskopjes. Daarnaast zal de smaak na verloop van in een ongeglazuurde kop trekken, waardoor deze sterker wordt. Als je liever meerdere smaken rookt, kun je beter kiezen voor een geglazuurde kop, of een siliconen kop.

... Lees meer

Waterpijp tabakskoppen

 • Phunnel

  Phunnel

  Het nieuwe normaal: de phunnel bowl! Deze koppen hebben 1 gat in het midden, waar je de smaak omheen legt. Dit is het beste voor zowel tabak of steentjes. Soepele airflow en lange smaakvolle sessies gegarandeerd!

  Ga naar producten
 • Vortex

  Vortex

  De vortex kopjes zijnde nieuwe generatie klassieke koppen. Met meerdere gaatjes aan de zijkant staat de vortex kop gelijk aan een soepele en gelijkmatige airflow en een volle smaak die lang meegaat. De koppen zijn te gebruiken met zowel tabak als steentjes.

  Ga naar producten
 • Klassiek

  Klassiek

  Klassieke koppen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, het oudste type tabakskoppen. Deze koppen zijn alleen te gebruiken voor droge tabak. Door de gaatjes aan de onderkant lekt het smaaksap van natte tabak of steam stones namelijk door de kop heen.

  Ga naar producten

VAAK SAMEN GEKOCHT