Diamond Glass - Phunnel

Op voorraad
€ 15,00
€ 10,00
Delen

Stijlvolle glazen Diamond Glass - Phunnel Bowl tabakskop

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Het phunnel type werkt immers anders dan de standaard tabakskop. In plaats van kleine gaatjes in de bodem heeft dit type één groot gat in het midden welke als een schoorsteen uitsteekt. Het tabak leg je in de geul eromheen. Het ontwerp heeft als groot voordeel dat los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je tabak of steentjes.

Het Diamond Glass model

Dit model is een phunnel tabakskop van Diamond Glass. Het is een uniek model dat 100% van glas is gemaakt. Hierdoor kunnen smaken niet in de kop trekken. Dit is erg handig wanneer je graag verschillende smaken rookt en niet voor elke smaak een andere kop wilt aanschaffen. De phunnel heeft een vlakke oppervlakte waardoor het tabak gelijkmatig verhit wordt. Let er bij het vullen wel op dat het tabak het folie niet raakt. Wat er bovendien bijzonder is aan dit model, is dat de buitenkant is vormgegeven als een diamant. Hierdoor is het een echte kroon van je waterpijp. Bij bestelling heb je keuze uit verschillende kleuren.

Tip: Naast kwalitatief goed, is deze tabakskop ook zeer mooi om te zien. Dit effect gaat grotendeels verloren wanneer je aluminiumfolie gebruikt. Het is daarom sterk aan te raden om in plaats daarvan een heat management tool te gebruiken.

Specificaties

  • Merk: Diamond Glass
  • Type: Phunnel bowl
  • Afwerking: Glas
  • Maat: Medium
  • Inhoud: 30g
Kenmerken
Merk Premium-Hookahs
Herkomst Turkije
Diameter onderkant n.v.t.
Lengte Onbekend
Inhoud tabakskop 0
Type Tabakskop Phunnel
Materiaal Tabakskop Glas
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Maat Medium
Kleur Blauw, Geel, Groen, Rood
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Diamond Glass - Phunnel
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven